menu

address NIEUWSTRAAT 192 • 3590 DIEPENBEEK

phone 011 32 11 49

email verkoop@jodika.be

Wilt u graag een persoonlijke afspraak? FR Vraag aan

Notre expérience Votre avantage!

We laten u nooit in de kou staan!

New Therm Service laat u nooit in de kou staan. Daar zorgen Johan en Dirk Crommen, samen met hun medewerkers, voor. Met hun uitgekiende installaties zit u altijd op de juiste temperatuur. In de living, de badkamer, winkelruimte of fabriekshal. Bovendien zult u aangenaam verrast zijn door de stookolie- of gasfactuur.

New Therm Service is een familiebedrijf met reeds meer dan 40 jaar ervaring in deze zowel koude als warme sector. Het bedrijf draagt een duidelijke boodschap met zich mee. Elke klant verdient een persoonlijke service. Naast een service op maat levert men ook een uitstekende kwaliteit en werken ze steeds met kwaliteitsmerken.

Dit installatiebedrijf biedt diensten aan voor centrale verwarmingsinstallaties, sanitair, ventilatie en onderhoud. Zowel particulieren als ondernemers kun- nen beroep doen op alle diensten. Overeenstemmend met jouw budget werken ze exclusief met de beste merken.

Ook voor zelfplaatsing met advies, gratis opstart en elektrische aansluiting kan u bij ons terecht FR

Lees verder

Offerte aanvragen

Hebt u een vraag over een van onze producten? Wilt u een offerte aanvragen, of bent u gewoon op zoek naar een nieuwe groothandel? Dan bent u op het juiste adres. Klik hier om uw aanvraag in te dienen.

Nos marques